Standard zei neen tegen topaankoop AA Gent: ”Deden er niks mee”


Standard zei neen tegen topaankoop AA Gent: ''Deden er niks mee''

dinsdag 21 maart 2017 om 10:12
Standard Luik haalde dit seizoen liefst 22 nieuwe spelers binnen. Lovre Kalinic had  ook een van de nieuwkomers kunnen zijn, maar de Rouches lieten de huidige doelman van AA Gent lopen.

Vedran Runje tipte zijn ex-club over zijn Kroatische landgenoot, zo bevestigt de voormalige doelman in Sport/Voetbalmagazine. “Het was nodig dat hij vertrok om vooruit te kunnen blijven gaan. Het leven en het voetbal in België vragen aanpassing, maar als je hier overleeft, kan nergens elders je nog iets overkomen. Ik tipte hem trouwens bij Standard. Daniel Van Buyten gaf zijn naam door aan de verantwoordelijke mensen, maar die deden er niks mee”, aldus Runje.

AA Gent hapte in januari wel toe en nam Kalinic voor drie miljoen euro op bij Hajduk Split. De zesvoudig international toonde zich onmiddelijke een uitstekende versterking. Mede dankzij zijn vier clean sheets in negen duels bereikte AA Gent uiteindelijk toch nog Play-Off 1. Standard faalde dit seizoen hopeloos en eindigde slechts als negende in de reguliere competitie.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s