Belgische topclub al zeker geen optie voor Mazzu: “Zelfs niet als er een akkoord is”


Belgische topclub al zeker geen optie voor Mazzu:

28 Maart 2017 08:55
© PhotoNews

Felice Mazzu werd al veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar een Belgische topclub. De succestrainer van Sporting Charleroi sluit alvast één club uit.

“Natuurlijk kan ik nog beter doen met deze club. Ik ben geen kampioen, heb de Champions League nog niet gewonnen, … We zijn zesde in de competitie, dus we kunnen ook nog 5e of 4e worden. Maar als op een dag een club belt, een club die financieel meer middelen heeft en die meedoet voor de prijzen, dan zal ik dat voorstel bespreken met het bestuur. Als dat niet gebeurt, blijf ik graag hier. Ik hoor en lees ook veel, maar tot nu toe heeft nog niemand mij officieel benaderd”, zegt hij aan Sporza.

“Standard? Ik zou Charleroi nooit verlaten voor Standard. Zelfs niet als het bestuur akkoord is. Ik heb van deze club een kans gekregen om mij te bewijzen. Het publiek heeft veel respect voor mij. Dat zou geen goeie stap zijn voor de club, voor de regio, ook niet voor mij. Als ik hier op een dag ontslagen word en ik heb geen werk, dan is het een ander verhaal. Dan kan ik mij wel voorstellen dat ik trainer word van Standard.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s