Einde verhaal voor Jankovic na nieuwe blamage?


Einde verhaal voor Jankovic na nieuwe blamage?

02 April 2017 21:52
© PhotoNews

Standard heeft vanavond zijn seizoen nog wat meer kleur gegeven, zij het inktzwart, door in zijn eerste wedstrijd van Play-Off II te verliezen van tweedeklasser Lierse. De Rouches speelden wederom een ondermaatse wedstrijd tegen een niet eens zo goed Lierse en moeten na één speeldag al achtervolgen.

De bezoekers hadden wat recht te zetten na hun schabouwelijke prestaties in de reguliere competitie, maar daar was weinig van te merken op het veld. Standard had veruit het meeste balbezit en deed daar vervolgens weinig tot niets mee. Lierse hield al bij al gemakkelijk stand en kwam zowaar op voorsprong toen Benson met een knap schot uitpakte en de 1-0 op het bord schoot. Ondanks de vocale steun van ongeveer duizend bezoekende supporters moest de ploeg van Jankovic met het schaamrood op de wangen de kleedkamers opzoeken in een karig gevuld Lisp, dit door een protestactie van de thuissupporters.

Op het Lisp was vooral het bezoekersvak goed gevuld.

Wie beterschap verwachtte na de pauze, kwam bedrogen uit. Ook na de rust bleek Standard een zwaar zieke patïent die zelfs tegen een ploeg uit 1B nauwelijks iets kon klaarspelen. De supporters van de Rouches konden het nauwelijks aanzien en schreeuwden luidkeels om het ontslag van trainer Jankovic. De Pallieters speelden een volwassen wedstrijd en pakten uiteindelijk verdiend een stuntzege, mede dankzij een geweldige redding van Vanhamel in de blessuretijd, tegen de zelfverklaarde G5-ploeg.

Scoreverloop:

1-0 (17′) Benson

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s