Heerlijke knal Benson duwt Standard meteen kopje onder


Maarten Vanbergen
2/04/17 – 21u51
© photo news.

Lierse heeft in het zog van de andere tweedeklassers ook kunnen stunten in play-off 2. Het won met 1-0 van Standard dankzij een knappe goal van Benson. De Rouches waren sterker, maar konden geen grote kansen bij elkaar voetballen. Doelman Vanhamel ontpopte zich in het slot nog tot grote redder. Hij stopte tot twee keer toe schoten van Legear.

© belga.

De wedstrijd startte gelijkopgaand, maar na 10 minuten had Orlando Sa er even genoeg van en zette in de 16 vijf man in de wind, maar zijn poging stuitte uiteindelijk op het been van een Lierse verdediger. Knappe actie van de Standardaanvaller. Daarna probeerde Kasmi het even tegen zijn ex-ploeg, maar zijn schot zeilde over.

Na een kwartier ging Benson aan het dribbelen en hij verschalkte doelman Gillet met een heerlijke knal in de verste bovenhoek. De wedstrijd bleef gelijk opgaan, maar echt gevaar kwam er in de eerste helft niet meer op een knal van Orlando Sa na.

In de tweede helft moest Standard al snel noodgedwongen vervangen. Legaer kwam op het veld in de plaats van Raman, die na een duel met de draagberrie en een harnas om de nek van het veld werd gedragen. Niet veel later moest ook Edmilson wegens een blessure van het veld. Standard was de sterkere ploeg, maar kon dat overwicht niet omzetten in kansen.

Lierse kwam nooit echt in de problemen en een dikke tien minuten voor het einde van de wedstrijd was het Benson die nog een goede kans miste om de score te vergroten.
In de extra tijd, die maar liefst zes minuten duurde, was Legear nog twee keer kort bij de gelijkmaker, maar zijn schoten konden gered worden door doelman Vanhamel.

© belga.
© belga.
© photo news.
© belga.
© photo news.
© photo news.
© photo news.
hln
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s