Venanzi geeft zijn mening over de crisis bij Standard


Venanzi geeft zijn mening over de crisis bij Standard

03 April 2017 22:30
© PhotoNews

Standard zit in de hoek waar de klappen vallen. Het beleeft een teleurstellend seizoen met een vroege uitschakeling in de beker en in Europa en raakte in de competitie niet verder dan een negende plaats. In Play-Off II moest het zich herpakken, maar ook dat lijkt niet te lukken.

Na de 1-0-nederlaag op Lierse lijkt het dieptepunt stilaan bereikt voor de Rouches. “De situatie is inderdaad heel erg moeilijk, met die Play-Off II die we eigenlijk niet willen spelen en waarin we dan nog eens onze eerste wedstrijd verloren”, geeft voorzitter Bruno Venanzi toe aan La Meuse.

Toch blijft Venanzi strijdvaardig. “Maar dat is voetbal. We moeten onze rug opnieuw rechten en tonen dat we er staan, ondanks alle moeilijkheden.”

Advertenties

2 reacties op “Venanzi geeft zijn mening over de crisis bij Standard

  1. ik denk al lang dat de spelers niet meer willen voetballen met trainer jankovic haal peter maes binnen geef hem de spelers die hij wenst en ga volgend seizoen zeker voor play off 1 en europees voetbal nu is het al te laat we kunnen zelfs geen vuist maken tegen lierse daar moet geen tekeningetje bij gemaakt worden hé

  2. Venanzi is Een man met veel blabla maar weinig daden,bij probeert altijd zijn eigen te beschermen maar zo werk het niet ,hij kan het gewoon niet Zelfde Geval bij Renard,Nieuwe sportif directeur en nieuwe traîner en een paar goede spelers en Den Brol buiten,en dat zijn er wat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s