Jankovic moet vrezen bij Standard, bestuur duidelijk over Maes


Jankovic moet vrezen bij Standard, bestuur duidelijk over Maes

04 April 2017 18:51
© PhotoNews

De start van Play-Off II moest een nieuw begin worden voor Standard, maar niets bleek minder waar. De Rouches verloren zondag immers op het veld van Lierse SK, een zoveelste opdoffer voor de geplaagde Luikenaars. De positie van coach Aleksandar Jankovic wankelt dan ook steeds harder en harder.

Hoewel voorzitter Bruno Venanzi na de wedstrijd verklaarde dat Jankovic het seizoen zeker zal uitdoen, weet de Serviër maar al te goed hoe laat het is. “Het bestuur beweert dat de coach pas aan het einde van Play-Off II geëvalueerd zal worden, wel grondiger dan aanvankelijk gepland. Met andere woorden: de Servische oefenmeester heeft zes weken om zijn job te redden. Al is het maar de vraag hoeveel wanvertoningen Jankovic zich nog kan veroorloven”, schrijft Het Belang van Limburg.

Het ontslag staat dus nog niet vast, er wordt ondertussen wel al druk gespeculeerd over een mogelijke opvolger. Een terugkeer van Mircea Rednic zit er alvast niet in. De naam van Peter Maes, die sinds zijn ontslag bij Genk nog steeds vrij is, komt wel steeds vaker terug. Maar die geruchten worden ‘door de clubleiding stellig ontkend’ volgens HBvL. Bovendien liet Maes al verstaan dat hij liever een project op lange termijn aangaat, iets wat bij het woelige Standard wel erg moeilijk blijkt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s