Leegloop op Sclessin dreigt: “Interesse in zeven à acht spelers”


Leegloop op Sclessin dreigt:

07 April 2017 06:24
© PhotoNews

Het plan van Standard om via Play-Off II een gooi te doen naar Europees voetbal, kreeg met een nederlaag in Lier op de eerste speeldag meteen een stevige deuk. Het wordt voor de Rouches dus stilaan zaak om zich te gaan focussen op de ploeg voor komend seizoen. Want het belooft wederom een drukke zomermercato te gaan worden.

Zo liet TD Olivier Renard weten dat er, ondanks de tegenvallende prestaties, de nodige interesse heerst in enkele sterkhouders. “Momenteel staan zeven à acht jongens in de belangstelling van andere clubs. Een jaar geleden was dat niet zo. Er kwam toen een officieel bod binnen voor Trebel van Al Jazira en Santini ging naar Caen. Dan laat ik voorstellen voor bepaalde spelers van 200.000 euro buiten beschouwing, want dat zijn geen bedragen voor voetballers van Standard”, klonk het in Het Belang van Limburg.

En wellicht worden ook verschillende ‘overbodige’ spelers weer doorgestuurd, iets wat ook in de winter al het geval was. “Van de achttien die er vertrokken zijn, was enkel Trebel basisspeler. In de mercato ervoor was dat enkel Santini. De anderen die we lieten gaan, voldeden niet. Waarom zou je hen houden als de trainer niet achter hen staat?”, aldus Renard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s