Dramatische start van play-off 2 voor Standard: “Zulke fouten betaal je cash”


Dramatische start van play-off 2 voor Standard: "Zulke fouten betaal je cash"

Standard gaf zaterdagavond in de slotseconden de overwinning nog helemaal uit handen tegen Sint-Truiden. Jonathan Legear, die een basisplek kreeg van coach Jankovic, wil dringend de negatieve spiraal doorbreken.

“We begonnen niet al te slecht”, aldus Legear na de match. “Sint-Truiden had zelfs nog niet eens naar de goal getrapt voor het die frommelgoal maakte. En in het absolute slot slikken we nog eens zo’n doelpunt. Zelfs als we nauwelijks kansen weggeven, morsen we met de punten. Dit is echt heel frustrerend.”

‘Te veel ingezakt’

In de tweede helft kwam STVV beter voor de dag. “Onze eigen schuld”, zegt Legear. “Na onze tweede goal hebben we de fout gemaakt door te veel in te zakken. Na de rode kaart voor Andrade werd het alleen maar erger. Zulke fouten betaal je cash.”

Standard zit nu al 7 wedstrijden zonder thuiszege. “Onze mentaliteit zit nog steeds goed op training, maar we slagen er niet in om dat over te zetten in de wedstrijden. Het is hoog tijd dat we deze negatieve spiraal doorbreken. Dat kunnen we alleen doen door enkele keren te winnen”, besluit Legear.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s