Haalt Standard opnieuw een doelman uit de eigen competitie?


Haalt Standard opnieuw een doelman uit de eigen competitie?

maandag 10 april 2017 om 07:54
Standard doet het ook in Play-Off 2 bijzonder zwak, het is begonnen met 1 op 6. Doelman Jean-François Gillet valt niet veel te verwijten, maar hij is inmiddels wel 37 jaar. Het Laatste Nieuws meent dat er een opvolger in de wachtkamer staat.

Het Laatste Nieuws geeft namelijk aan dat Standard interesse zou hebben in Hendrik Van Crombrugge. Die doelman is dit seizoen één van de lichtpunten bij Eupen en komt ook uit de jeugdopleiding van Standard. Daar kon hij zich nooit doorzetten, maar nu zou hij met enige vertraging toch weer keeper kunnen worden bij Standard.

Voor de nog altijd maar 24-jarige Van Crombrugge is het tot nu toe een topseizoen geweest, hij werd zelfs even in overweging genomen voor de Rode Duivels. Dat feestje ging uiteindelijk niet door, maar bij een Belgische topclub zou hij nog meer kans maken. Een mogelijk probleem is wel dat Van Crombrugge bij Eupen nog een contract heeft tot de zomer van 2020. Bovendien is hij één van de weinige Belgen in de kern bij Eupen, dat in orde moet blijven met de homegrown-regels.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s