Standard-supporters schieten in actie: “Wij willen de ziel van Standard terug”


Standard-supporters schieten in actie: Wij willen de ziel van Standard terug

zondag 16 april 2017 om 22:46
De supporters van Standard hebben er genoeg van. Het gelijkspel tegen Union (2-2) was de druppel die de emmer bij velen deed overlopen. Ultras Infernos 1996, een deel van de harde kern van de Rouches, wil verandering zien.

In een officieel communiqué is men bijzonder streng voor zowat heel Standard. “Vandaag de dag wordt het voetbal gedomineerd door geld. Wij herkennen ons Standard niet meer”, klinkt het. “Niemand van de club – noch de directie, noch de staf – lijkt capabel om de spirit en onze dierbare waarden, zoals strijdvaardigheid en grinta, weer in de ploeg te brengen.”

Vooral trainer Aleksandar Jankovic wordt met de vinger gewezen. Ze willen dan ook een nieuwe coach zien. “Na het lopende seizoen verwachten we een sterk signaal van het bestuur. Dat begint met de aanstelling van een waardige trainer, zoals Michel Preud’homme, Sergio Conceiçao of Mircea Rednic.”

De ziel van Standard
Maar ook de spelers zijn duidelijk niet al te geliefd. “Wij willen de ziel van Standard terug, met spelers zoals Laurent Ciman, Sébastien Pocognoli, Mehdi Carcela, Paul-José Mpoku en Jelle Van Damme. Onze kern is talentvol, maar mist echte leiders en persoonlijkheden die willen “sterven” op het veld.”

“We zullen nog zingen voor ons blazoen en onze kleuren, maar niet meer voor de spelers. “Nee” tegen voetbalbusiness, “ja” tegen stabiliteit”, klinkt het streng

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s