Ultras zijn het beu: “Wij herkennen ons Standard niet meer”


Ultras zijn het beu:

16 April 2017 23:01
© PhotoNews

De crisis bij Standard blijft maar voortduren. Vrijdag kwam het niet verder dan een gelijkspel op het veld van Union, waardoor de Luikenaars in 2017 nog altijd maar één keer gewonnen hebben. De onvrede neemt dan ook alsmaar toe op Sclessin, en nu reageren ook de Ultras.

“In een voetbalwereld die geregeerd wordt door geld, herkennen wij vandaag ons Standard niet meer”, haalt Ultras Inferno 1996 uit in een open brief. Daarbij wordt ook om het ontslag van Jankovic gevraagd. “Wij vragen voor volgend seizoen een stevig gebaar van de directie, te beginnen een trainer die naam waardig.” De namen van Preud’homme, Conceição en Rednic worden daarbij naar voor geschoven.

Ook de spelerskern moet volgens de fans op de schop. “Breng ons de spirit terug van het Standard van jongens als Ciman, Pocognoli, Carcela, Mpoku, Van Damme… Onze kern heeft talent, maar heeft niet genoeg echte leiders. Persoonlijkheden die bereid zijn te sterven op het veld. Pas als de club die mentaliteit gevonden heeft, kan ze weer aan vooruitgang denken.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s