Boegbeeld is duidelijk: “Hij moet trainer worden van Standard”


Boegbeeld is duidelijk:

18 April 2017 08:00
© PhotoNews

Standard moet alweer op zoek naar een nieuwe trainer nadat het Aleksandar Jankovic ontsloeg. Wilfried Van Moer weet wie voorzitter Bruno Venanzi moet aanstellen als opvolger.

“Daarom moet er nu iemand gezocht worden die de boel kan opkuisen. Ik denk dan automatisch aan Peter Maes. Hij heeft de kleedkamer bij Genk ook helemaal uitgemest en daarna mooie resultaten neergezet. Bij Standard waren ze de voorbije weken heel snel om de interesse in Maes af te doen als een kwakkel, maar als ik in Venanzi zijn plaats was, zou ik toch nog maar eens twee keer nadenken. Maes is een speciale trainer, dat wel, maar hij toont karakter en dat heeft Standard nu nodig”, zegt hij in Het Belang van Limburg.

“Nu, ze kunnen hun tijd nemen om de knoop door te hakken, de huidige competitie is toch al helemaal naar de vaantjes. Maar volgend seizoen moeten ze er wel staan. Standard moet nu de juiste man kiezen, het heeft al twee jaar verloren, nog eens een kwakkeljaar zou rampzalig zijn. Want op den duur begint men echt te lachen met wat er daar in Luik allemaal gebeurt. En dat is jammer voor zo een roemrijke club. Een sterke coach is dus de eerste opdracht, daarna moet de spelerskern versterkt worden. Want laat ons eerlijk zijn, er is niet genoeg kwaliteit.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s