Venanzi duidelijk over interesse in Mazzu, Vanhaezebrouck, Vercauteren


Venanzi duidelijk over interesse in Mazzu, Vanhaezebrouck, Vercauteren

19 April 2017 11:47
© PhotoNews

Felice Mazzu, Hein Vanhaezebrouck en Michel Preud’homme zijn drie van de beste trainers die België rijk is. Uiteraard staan zij vaak op het lijstje van andere ploegen.

Standard zoekt een nieuwe trainer. Eén van deze trainers zou uiteraard welkom zijn in Luik, maar Bruno Venanzi geeft meer uitleg over het trainersdossier.

“De prioriteit is dus om een kwalitatieve trainer aan te trekken. We meenden in september dat Jankovic dat kon zijn. Maar de resultaten geven aan dat we niet op het juiste spoor zitten. Als we een trainer voor volgend seizoen moeten aantrekken, zullen we daarop niet besparen. Maar ik zal geen trainer kiezen om de supporters te plezieren, wel in functie van zijn kwaliteiten als tacticus en zijn capaciteiten om de groep de juiste mentaliteit bij te brengen. Zal de volgende trainer Mazzu, Preud’homme of Vanhaezebrouck heten? (lacht)”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Mazzu? Heeft hij niet onlangs in een interview verklaard dat hij niet naar Standard zou komen? Hij is een goeie coach, maar ik hou ook van Vanhaezebrouck. Dat wil daarom niet zeggen dat hij naar Standard zal komen. Dat Gerets de naam van Vercauteren influisterde? O neen, als iemand me niét zegt wat ik moet doen, is het Erik. Terwijl als één iemand het zou kunnen, hij het is. Maar het gebeurt uiteraard dat ik hem raadpleeg.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s