Hagi heeft prachtig nieuws voor Standard


Hagi heeft prachtig nieuws voor Standard

20 April 2017 21:32
© PhotoNews

George Hagi is de beste Roemeense voetballer ooit en de ex-speler van Real Madrid en FC Barcelona is momenteel trainer in Roemenië. Hagi is lovend over een huidige speler van Standard.

Standard haalde in de zomer Razvan Marin weg bij Viitorul, de club van Hagi. “Razvan is de beste die ik hier heb zien. Hij is vrij compleet, kan zowel verdedigen als aanvallen en heeft een goede inborst”, vertelde hij aan Sport/Voetbalmagazine.

“Een middenvelder moet schrander en intelligent zijn. Wel, Razvan heeft beide eigenschappen. Bij de nationale ploeg bewijst hij dat hij op termijn overal in Europa terechtkan. Maar eerst moet hij nog veel bijleren in België.”

Juventus en Roma drongen aan, maar Hagi adviseerde zijn poulain een omweg te maken langs Sclessin. “Ik heb mijn zoon naar Italië gestuurd. Ik moest voor Razvan dus een andere bestemming verzinnen”, grijnst hij. “Neen, Standard was op alle vlakken de beste optie voor hem. Hij is op het verkeerde moment in Luik aangekomen, maar ik ben er zeker van dat het de komende jaren goed komt met Standard en Razvan.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s