Standard-coach zet orde op zaken: “Kijk naar Europa League”


Standard-coach zet orde op zaken:

22 April 2017 13:23
© PhotoNews

In Play-Off II A is het dit weekend vooral uitkijken naar de prestaties van Standard op het veld van KV Mechelen. De Rouches besloten eerder deze week immers om de samenwerking met coach Aleksandar Jankovic stop te zetten. Het is José Jeunechamps die de rest van het seizoen zal afwerken op de Luikse dug-out.

En die windt er geen doekjes om. “Ons eerste doel is om zo snel mogelijk een match te winnen. Over het vervolg van de play-offs moeten we het niet eens hebben. Ik heb een analyse gemaakt van de situatie. Die is moeilijk, maar niet alles is slecht”, klonk het in Het Belang van Limburg.

De ervaren Jeunechamps is alvast overtuigd van de kwaliteiten van zijn spelersgroep. “Kijk maar naar de Europa League. Twee halvefinalisten (Celta en Ajax) komen uit de poule van Standard. En tegen hen heeft de club het toch goed gedaan met een kern die min of meer hetzelfde is gebleven. Daarna is de club in een negatieve spiraal terechtgekomen. De groep verloor veel vertrouwen, begon te twijfelen en er ontstond paniek. Ik wil positivisme brengen.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s