Sergio Conceiçao geeft Standard dan toch sprankeltje hoop


Sergio Conceiçao geeft Standard dan toch sprankeltje hoop

Standard is dezer dagen op zoek naar een opvolger voor Aleksandar Jankovic. Met het oog op volgend seizoen wil de Luikse club een trainer aanstellen die voor de ommekeer kan zorgen.

Verschillende namen passeerden al de revue, maar coaches als Eric Gerets, Michel Preud’homme en Sergio Conceiçao lijken op het eerste zich onhaalbaar. Al zegt die laatste toch niet onmiddellijk ‘neen’ tegen een terugkeer naar zijn oude liefde.

Conceiçao gaf dit weekend aan dat hij nog een contract heeft bij Nantes en dat er momenteel niets op wijst dat hij de Franse club zal verlaten. Maar zeggen dat het honderd procent zeker is dat hij ook volgend seizoen nog actief is bij Nantes, wilde de Portugees nu ook weer niet gezegd hebben.

Lazio en Fiorentina

Volgens Het Nieuwsblad wil Conceiçao eerst en vooral luisteren naar de ambities en een nieuw voorstel van Nantes-voorzitter Kita. Nadien zou hij eventueel wel openstaan voor andere aanbiedingen.

Afgelopen woensdag zou de Portugees normaliter samenzitten met het bestuur van Standard, maar die afspraak werd in extremis afgeblazen. Ook Fiorentina en Lazio zouden de gewezen aanvoerder van Standard op het oog hebben.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s