Venanzi zet puntjes op de i over Trebel en Gillet


Venanzi zet puntjes op de i over Trebel en Gillet

24 April 2017 22:27
© PhotoNews

Standard kent een bijzonder ontgoochelend en tumultueus seizoen. Dat werd niet alleen getekend door de zwakke resultaten, maar ook door enkele transfersoaps. Vooral het vertrek van Adrien Trebel naar Anderlecht ligt bij veel fans zwaar op de maag.

“Toen ik de club overnam, heb ik een onderhoud gehad met Adrien. We hebben zijn contract toen verlengd, maar wel met het akkoord dat als er na minstens één seizoen een club zou komen die hem interesseerde, ik hem niets in de weg zou leggen”, verklaart Bruno Venanzi die transfer in La Tribune.

“In januari is dat voor de eerste keer echt gebeurd. We hebben onderhandeld met drie clubs, waaronder Gent en Anderlecht. De speler heeft dan beslist in functie van de minimumprijs die ik bepaald had en die we overstegen hebben.”

Enkele dagen geleden roerden de supporters zich opnieuw toen Standard aan Guillaume Gillet gelinkt werd. “Ik denk dat hij een intelligente en sluwe manager heeft. Hij heeft denk ik nog maar een jaar contract bij Nantes en het is altijd makkelijker om te onderhandelen over een verlenging als er interesse is. Maar ik heb Guillaume Gillet nooit gezien of met hem gebeld.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s