Venanzi geeft pluim aan één Standard-speler: “Zo’n jongens willen wij”


Venanzi geeft pluim aan één Standard-speler: Zo'n jongens willen wij

dinsdag 25 april 2017 om 08:45
Voor Standard wordt komende zomer enorm belangrijk, nog een seizoen Play-Off 2 zou een catastrofe zijn in Luik. In La Tribune op RTBF was Bruno Venanzi te gast. Hij doet zijn plannen gedeeltelijk uit de doeken.

De nieuwe trainer moet een schot in de roos zijn. Onder meer de naam van ex-speler Sergio Conceiçao circuleert, maar daar gaat Venanzi niet specifiek op in . “We nemen onze tijd om een nieuwe trainer te zoeken. We willen ons niet meer vergissen en analyseren de kandidaturen”, vertelt de voorzitter. “We ontmoeten verschillende kandidaten. We willen iemand met de Standard-mentaliteit.”

Ook op de transfermarkt zal het deze zomer veel moeten gebeuren om van Standard een oorlogsmachine te maken. “We zoeken naar ervaren, Belgische jongens die het Standard-DNA hebben. Denk aan Dieumerci Ndongala, iemand die wil vechten voor onze identiteit”, zo belooft Venanzi nog. Ndongala heeft door een blessure evenwel nog maar 44 minuten gespeeld voor Standard.

Venanzi heeft sinds zijn komst als voorzitter veel ellende gekend, maar denkt niet aan opgeven. “Toen ik de club overnam, wist ik dat er ook moeilijkere momenten zouden volgen. Dit seizoen is om zeep. Daar ben ik zelf in de eerste plaats verantwoordelijk voor, maar ook de staf, de spelers en zelfs de fans. De wedstrijd in Charleroi is namelijk een keerpunt gebleken. Onze bekerwinst vorig seizoen heeft de vele problemen gecamoufleerd, maar we werken op lange en middellange termijn en weten wel degelijk waar we heen willen.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s