Standard-aanvoerder na nieuw fiasco: “Het wordt elke week erger en erger”


Standard-aanvoerder na nieuw fiasco: "Het wordt elke week erger en erger"

Standard is er dinsdagavond niet in geslaagd om een eerste driepunter te pakken in play-off 2. Met negen thuisspelers gingen de Rouches 0-2 onderuit tegen Waasland-Beveren. Aanvoerder Alexander Scholz reageerde achteraf.

“Wat kan ik zeggen? Het is moeilijk om woorden te vinden voor onze wedstrijd”, aldus de verdediger. “Alles wat kon tegenzitten, zat echt wel tegen. We hebben een hele match geprobeerd met 10 tegen 11 en zelfs met 9 tegen 11. Maar vanaf die tweede rode kaart kregen zij te veel ruimte.”

Standard moest een uur met zijn tienen spelen na rood voor Laifis. “Ik noem dat van die 50-50 situaties. We hadden al een rode kaart en dan moeten die andere situaties eens in ons voordeel uitdraaien. Als Laifis daar geen rood krijgt, dan krijg je een heel andere wedstrijd.”

“Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dit is de grootste teleurstelling uit mijn carrière”

Maar feit is: Standard heeft nu al 9 wedstrijden niet meer gewonnen. “Dat is gewoon niet te geloven”, zegt Scholz. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Dit is de grootste teleurstelling uit mijn carrière. Elke week denk je dat het wel zal veranderen, maar het wordt juist elke week erger en erger. Dit is hard om te aanvaarden.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s