Entourage Raman reageert op scheldtirade aan het adres van toptennisser


Entourage Raman reageert op scheldtirade aan het adres van toptennisser

Foto: © Photonews

Benito Raman ligt onder vuur. Eerder op de dag gooide toptennisser Ivo Karlovic een foto online op zijn Instagram-profiel waarbij te zien was hoe Raman hem beledigde nadat hij geld had ingezet op een wedstrijd van Karlovic.

Raman zou geld hebben ingezet op een wedstrijd van Karlovic, maar blijkbaar was de spits niet tevreden met de prestatie van de nummer 22 van de wereld. Dat maakte Raman via chat dan maar aan duidelijk aan Karlovic zelf. Die gooide een screenshot van de scheldtirade prompt online. Je kan het hele verhaal hier nog eens nalezen.

Ondertussen reageerde het management van Raman op de hele heisa. De aanvaller van Standard zou niets met de feiten te maken hebben. “Benito heeft het bericht ook zien passeren op het internet. Hij heeft hier niets mee te maken. Iemand heeft zich voor hem uitgegeven en dat bericht naar Karlovic gestuurd”, klinkt het in een reactie bij Het Laatste Nieuws.

Machteloos

“Het is jammer genoeg niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Benito is al een paar jaar uitgeschreven op alle goksites. Of we actie gaan ondernemen en klacht indienen? Neen, dat is onbegonnen werk. Zo gaan zulke zaken nu eenmaal in tijden van internet. Je staat vrij machteloos.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s