Standard-coach waarschuwt: “Niet de beste manier om met mij te werken”


Standard-coach waarschuwt: Niet de beste manier om met mij te werken

vrijdag 28 april 2017 om 10:30
Standard kon ook deze week het tij niet keren, het verloor met 0-2 van Waasland-Beveren. Interim-trainer José Jeunechamps blijft na twee matchen op nul staan. Het bestuur en de staf zouden graag hebben dat hij meer jongeren opstelt, maar hij wil graag tonen wie de baas is.

In La Meuse geeft hij aan dat hij naar Luik is gekomen om wedstrijden te winnen. “Ik ga geen halve ploeg wisselen om jongeren te kunnen inzetten, toch niet in deze match. We zullen later zien wat de strategie wordt van deze club. De staf mag daarin meedenken maar ik heb geen verplichtingen”, benadrukt de ex-coach van Seraing.

Jeunechamps stelt de ploeg op, dat hoeft niemand anders voor hem te doen. ‘De mensen die me kennen weten dat keuzes opdringen niet de beste manier is om met mij te werken… maar ik wil graag meewerken aan de strategieën van deze club.”

Standard speelt dan wel slecht, maar Jeunechamps ziet ook goeie dingen. “Ik zou willen dat ik kwader kon zijn. Maar als ik zie hoe kwaad sommige spelers waren na Waasland-Beveren, betekent dat toch dat sommigen de boodschap begrepen hebben. Ik heb geen kleedkamer die er met de pet naar gooit: ze zijn teleurgesteld, ze missen vertrouwen. We zitten in een negatieve spiraal, het is dan niet genoeg om op een knopje te duwen.”

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s