Een buitenspelgoal en doelpunt met de hand helpen Standard voorbij Union


Een buitenspelgoal en doelpunt met de hand helpen Standard voorbij Union
Foto: © photonews

Het sprookje van Union kreeg in de eerste week met midweekvoetbal toch een deukje. Al had Standard daar wel enkele goals voor nodig met een reukje aan.

De partij begon meteen uitstekend voor de Rouches in een -opnieuw- halfleeg Sclessin met een doelpunt van Orlando Sá, maar uit de herhaling bleek zowel de Portugees als assistgever Ndongala buitenspel te staan.

De lijnrechter zette het nog wel recht voor Rajsel en co. door Ndongala nog eens onterecht af te vlaggen en zo een goal af te keuren, maar het kwaad was al geschied. Zeker toen Luyindama, één van de Congolese huurspelers, een hoekschop in doel werkte.

Rajsel scoort treffer van de hoop

Hij deed dat immers met de arm. Union op een dubbele achterstand dankzij twee dubieuze goals. Niet dat Standard de voorsprong niet verdiende, de Rouches stonden op en speelden een pak beter dan tegen Waasland-Beveren.

2-0 was ook de ruststand. Union bleef, net als de talrijke geel-blauwe supporters, niet bij de pakken zitten en Rajsel profiteerde van een te snel happende Luchkevych om de aansluitingstreffer tegen de touwen te knallen. Opnieuw een wedstrijd dus, daar op Sclessin.

Uiteindelijk kwamen de jongens van Grosjean niet meer terug, met een doelpunt van Belfodil was de kous af. Standard wint voor het eerst sinds half december en komt tot op één punt van de voorlaatste plaats

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s