Standard kan na 2,5 maand eindelijk nog eens winnen


Standard kan na 2,5 maand eindelijk nog eens winnen

28 April 2017 22:12
© PhotoNews

Standard heeft voor de eerste keer sinds februari nog eens een wedstrijd gewonnen. Het zette tweedeklasser Union met 3-1 opzij, meteen ook de eerste thuiszege in vier maanden. De Rouches blijven ondanks de driepunter wel nog altijd laatste in hun poule in Play-Off II.

De arbitrage hielp Standard al vroeg in de wedstrijd in het zadel. Ndongala stond duidelijk buitenspel, maar werd niet afgevlagd en Sa tikte zijn voorzet tegen de touwen: 1-0 na amper zeven minuten. Union bleef ondanks de achterstand meespelen, maar het geluk zat aan de kant van Standard. Luyindama werkte de 2-0 met de buik binnen.

Union was wat van slag na de 2-0 en mocht blij zijn dat Belfodil tot twee keer toe de 3-0 liet liggen. Vlak voor rust konden de Brusselaars wel nog eens dreigen met een schot van Rajsel. Diezelfde Rajsel zorgde kort na rust uit het niets voor de aansluitingstreffer. Standard was echter niet uit zijn evenwicht te krijgen en Belfodil pikte uiteindelijk toch zijn goaltje mee. De Luikenaars konden daarna de wedstrijd rustig uitspelen, al liet Sa nog enkele keren de 4-1 liggen.

Scoreverloop:
1-0 (7′) Orlando Sa
2-0 (29′) Christian Luyindama
2-1 (51′) Nicolas Rajsel
3-1 (70′) Ishak Belfodil

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s