Goudhaantje Standard laat zich zien: “Pakken wat je pakken kan”


Jérôme Deom over zijn statuut bij Standard na knappe prestatie tegen Union

Goudhaantje Standard laat zich zien: "Pakken wat je pakken kan"

Jerommeke? Jérôme Deom was vrijdag dé baas op het middenveld van Standard. Naast Luyindama was hij een geweldige recuperator, met daar ook nog een assist bovenop. Toch blijft de jongeling met de voetjes op de grond.

“We hebben het collectief niet slecht gedaan. Dat we geen zin meer hadden om te winnen? Neen hoor, de voorbije weken draaide het gewoon niet. We moesten uit die negatieve spiraal komen. Hopelijk is dat nu het geval.”

Deom zelf is met zijn derde match in deze play-offs wel stilaan zijn neus aan het venster aan het steken. En dat op 18-jarige leeftijd. “Mijn ouders helpen met om rustig te blijven en met de voetjes op de grond. Ik doe mijn uiterste best om beter en sterker te worden, daarna zien we wel wat het allemaal kan opleveren. Ik pak wat ik kan pakken.”

Deom is zelfs niet te beroerd om te beseffen dat hij een gelukje heeft dat de club er een slecht seizoen heeft opzitten: “Had de club goed gedraaid en play-off 1 gehaald, dan had ik meer dan waarschijnlijk mijn kansen niet gekregen. Nu heb ik de kans om te spelen en ik voel me steeds beter.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s