Jankovic: “Hij is een uitzonderlijke speler”


Jankovic:

02 Mei 2017 08:52
© PhotoNews

Na een dramatisch seizoen is Standard verplicht om opnieuw een grote kuis door te voeren binnen de zeer ruime spelersgroep. Maar ook enkele sterkhouders dreigen te vertrekken. Ishak Belfodil bijvoorbeeld, die zich bij verschillende clubs in de kijker heeft gespeeld.

Afgelopen winter al stond de Algerijnse revelatie dicht bij een toptransfer naar Everton, maar die sprong uiteindelijk af. “Hij kwam uit het niets en plots stond een Engelse topclub klaar om 10 miljoen euro voor hem te betalen. Gedurende de winterstage waren we daar allemaal mee in de wind, maar hij bleef werken als een gek en vormde zo een voorbeeld voor de jeugd”, verklaarde ex-coach Aleksandar Jankovic bij La Dernière Heure.

Belfodil kende na het afketsen van zijn transfer wel een terugval in zijn prestatie, maar dat komt hij volgens Jankovic snel weer te boven. “Toen de zaak achter de rug was, was het voor hem wat moeilijk om zich terug te motiveren. Maar hij is gewoon een uitzonderlijke speler”, blijft de Serviër ook na zijn ontslag in Luik vol bewondering.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s