“Door hem ben ik geen Standard-coach geworden”


08 Mei 2017 07:24
© PhotoNews

Terwijl de ploeg de ene wanprestatie na de andere aflevert, blijft het bestuur van Standard verwoed op zoek naar een nieuwe coach. Eén van de topkandidaten mocht alvast geschrapt worden. Zo besloot Sergio Conceiçao om zijn contract bij FC Nantes te verlengen.

Een spijtige zaak want de ex-Gouden Schoen was, zeker in de ogen van de supporters, een meer dan geschikte kandidaat. Maar blijkbaar hadden de Rouches hun kans eerder dit seizoen al gemist, meer bepaald na het ontslag van Yannick Ferrera. “Ik was klaar om terug te keren en wou ook graag terugkeren. Ik was zelfs bereid om serieus wat salaris in te leveren. Daarna kwam ik echter te weten dat Daniël Van Buyten me er niet wilde”, onthult de Portugees in La Dernière Heure.

De voormalige Rode Duivel, inmiddels ontslagen als sportief raadgever, had het blijkbaar niet op Conceiçao. “Ik heb gehoord dat hij heel wat slechte dingen over me gezegd heeft, niet enkel over het sportieve maar ook persoonlijk. Ik snap niet waarom want hij kende me als speler, we hadden toen zelfs dezelfde makelaar. En daarom keerde ik dus niet terug naar Standard, hoewel ik beschikbaar was voor de club.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s