‘Genk, Standard, Club én Gent willen kandidaat-Duivel’


'Genk, Standard, Club én Gent willen kandidaat-Duivel'

08 Mei 2017 06:48
© PhotoNews

Mogi Bayat, de ongekroonde koning van de Belgische transferwereld, liet onlangs verstaan dat de Belgische topclubs mekaar serieus gaan beconcurreren tijdens de nakende zomermercato. En nog voor de transfermarkt officieel geopend is, lijkt hij al gelijk te gaan krijgen. Zo zou er een stevige strijd heersen omtrent een revelatie in de Jupiler Pro League.

En wie revelatie zegt, mag dit seizoen voor een groot deel richting het Oostkantons kijken. Bij KAS Eupen zetten immers verschillende spelers zich (terug) op de kaart, zo ook Hendrik Van Crombrugge. De doelman werd eerder dit seizoen nog door Roberto Martinez bestempeld als een kandidaat-Rode Duivel en zou nu kunnen rekenen op een pak interesse. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat zowel AA Gent, KRC Genk, Standard als Club Brugge belangstelling tonen.

Genk moet wellicht op zoek naar een opvolger voor Mathew Ryan, wiens huurovereenkomst verloopt. Bij Standard is het dan weer Guillaume Hubert die hoogstwaarschijnlijk vertrekt. Club gaat allicht niet door met Ludovic Butelle, al werd de interesse in Van Crombrugge daar voorlopig wel ontkend. Gent tot slot, moet hopen dat Lovre Kalinic nog even blijft na zijn uitstekende eerste maanden in de Ghelamco Arena.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s