Van Buyten vlijmscherp voor Standard na aanval Conçeicao


Van Buyten vlijmscherp voor Standard na aanval Conçeicao

09 Mei 2017 09:28
© PhotoNews

In de zoektocht naar een nieuwe coach mocht Standard de naam van droomkandidaat Sergio Conçeicao schrappen, de Portugees verlengde immers bij FC Nantes. Maar blijkbaar had de voormalige Gouden Schoen al veel eerder terug op Sclessin kunnen zitten. Zo was hij begin dit seizoen bereid om te tekenen na het ontslag van Yannik Ferrera.

Maandag onthulde Conceiçao echter dat hij toen niet gekozen werd door toedoen van Daniël Van Buyten. De inmiddels ontslagen sportief raadgever had het blijkbaar niet begrepen op de Portugees en zou hem meermaals hebben zwartgemaakt.

Maar dat verhaal ontkent Van Buyten nu zelf met stip, volgens de voormalige Rode Duivel was het een beslissing van het voltallige bestuur. “Ik neem Sergio Conceiçao niets kwalijk want hij kende het hele verhaal niet. Hij zegt gewoon wat hem ingefluisterd wordt”, klonk het in La Dernière Heure.

Daarbij kon Van Buyten een stevige sneer aan zijn ex-club niet laten. “Misschien heb ik hem wel een dienst bewezen, want bij Standard komt en gaat de ene coach na de andere. Dus dat zou zijn carrière schade hebben berokkend. Het grootste probleem van Standard is dat niemand zijn verantwoordelijkheid neemt en daarom worden er valse verhalen uitgevonden.”

Eén reactie op “Van Buyten vlijmscherp voor Standard na aanval Conçeicao

  1. Zal moeilijk zijn een goede trainer te vinden in de situatie,moet wel een trainer zijn met karakter en die zelf de spelers mag kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s