Marc Grosjean ziet het zeker en vast zitten om trainer van Standard te worden


Standard moet het niet te ver gaan zoeken: “Luister, afgezien van Preud’homme, ben ik nog een trainer die het het DNA van Standard heeft”

  Standard moet het niet te ver gaan zoeken: "Luister, afgezien van Preud'homme, ben ik nog een trainer die het het DNA van Standard heeft"

Standard is nog volop op zoek naar de geschikte vervanger voor ontslagen trainer Aleksandar Jankovic. De piste van Sergio Conceiçao is definitief gesloten, maar misschien moeten de Rouches zelfs niet in het buitenland gaan zoeken.

Want Union-coach Marc Grosjean ziet een job bij Standard namelijk helemaal zitten. “Luister, afgezien van Preud’homme, ben ik nog een trainer die het het DNA van Standard heeft. Ik ben een Luikenaar. Ik ben er tien jaar geweest en genoot er heel mijn opleiding. Ik was een echte fan van Standard,” vertelde Grosjean in Sport/Voetbalmagazine.

Favoriet?

Met Union laat hij wel mooie dingen zien, maar het zou voor hem toch een stapje hoger mogen. “Mijn ambitie is om in 1A terecht te komen. Dat ik dus niet kan garanderen dat ik bij Union blijf? Alles is mogelijk.” Een verhuizing naar Luik behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s