Standard ontkende interesse in Anderlecht-man Gillet, maar… “Het aanbod was er zeker, ik kon het gewoon echt niet maken”


Standard ontkende interesse in Anderlecht-man Gillet, maar... "Het aanbod was er zeker, ik kon het gewoon echt niet maken"

Foto: © photonews

Het was een opvallend transfergerucht enkele weken geleden. Guillaume Gillet, een Anderlecht-man in hart en nieren, werd aan Standard gelinkt. Bij de Rouches zou hij kunnen uitgroeien tot toekomstig patron.

In Het Nieuwsblad bevestigt Gillet dat de Rouches hem een aanbod deden. “Jazeker. Ik begreep dat Standard het ontkende toen het uitlekte in de media, maar voorzitter Bruno Venanzi kon misschien niet anders omdat ik een ex-speler van Anderlecht en FC Luik ben. Toch denk ik dat de Standard-fans mij finaal wel hadden kunnen accepteren omdat ik een winnaar ben.”

Zo laat de middenvelder uitschijnen dat hij de interesse in overweging nam. “Het was een mooi aanbod. Bruno Venanzi is een vriend en het project van Standard flatteerde me, maar ik kon het echt niet maken. Vooral niet omdat ik nog zo verbonden ben met mijn jeugdploeg FC Luik, waar ik ooit mijn carrière wil afsluiten.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s