Gegeerde Mazzu sluit één Belgische topclub alvast uit


Gegeerde Mazzu sluit één Belgische topclub alvast uit

12 Mei 2017 10:18
© PhotoNews

Er is geen Belgische trainer die dezer dagen meer gegeerd lijkt te zijn dan Felice Mazzu. Na opnieuw een sterk seizoen met Sporting Charleroi lijkt iedereen het tijd te vinden dat hij een stapje hogerop zet. De voorbije maanden werd Mazzu vooral gelinkt aan Club Brugge, Standard en AA Gent.

Maar de Rouches mogen Mazzu al van hun lijstje schrappen. “Het is een eer, want ook al beleeft Standard een moeilijke periode, iedereen weet dat het een grote club blijft. Maar uit respect voor Charleroi zal ik nooit rechtstreeks naar Standard gaan. Tenzij Mehdi Bayat me bijvoorbeeld zegt dat we voor het behoud gaan spelen”, vertelt hij aan Sudpresse.

De speculaties is Mazzu wel beu. “Het is vervelend, want het klopt allemaal niet. Standard, Club Brugge, AA Gent, er is geen contact geweest. Dat ik een goede band heb met Michel Preud’homme? Ja, maar er is geen contact. Als er iemand geïnteresseerd is, moeten ze Mehdi Bayat contacteren. Dat is mijn baas. En tot het tegendeel bewezen is, heeft hij nog niets gehoord.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s