Standard maakt zich belachelijk: “Het Luikse poppentheater”


Standard maakt zich belachelijk:

12 Mei 2017 12:41
© PhotoNews

De kleedkamer is een grote puinhoop, zelfs het vurige publiek is er stilaan van aan het uitdoven. Maar een oplossing voor deze diepe sportieve crisis lijkt bij Standard nog niet meteen in de maak. Daarvoor hebben de grondleggers van deze malaise het druk voor met mekaar te beschimpen.

Zo was er deze week opnieuw een media-clash tussen voorzitter Bruno Venanzi en diens voormalige raadgever Daniël Van Buyten. “Terwijl in de ijskoude kerker van Play-Off II de doodsreutel van het ontredderde elftal oorverdovend luid voort klinkt, blijven de opvoeringen van het Luiks Poppentheater puur amusement. Drie maanden na de scheiding verliezen voorzitter Bruno Venanzi en zijn gewezen adviseur bij Standard, Daniel Van Buyten, zich nog altijd in rondjes moddergooien. Ze noemen mekaar leugenaar, wellicht het enige moment waarop ze de waarheid spreken”, beoordeelt Peter Vandenbempt de lachwekkende situatie.

De commentator roept de twee kemphanen dan ook op om het conflict zo snel mogelijk achter zich te laten. “Het betere welles-nietes van de speelplaats. Maar het is stilaan tijd dat de bel gaat, Standard en Van Buyten hebben zich genoeg te kijk gezet. Ze zullen hun energie nodig hebben om weer geloofwaardig te worden. Allebei”, schrijft Vandenbempt in zijn column voor Het Nieuwsblad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s