Herboren Standard verrast zwak KV Mechelen met makkelijke winst


Herboren Standard verrast zwak KV Mechelen met makkelijke winst

vrijdag 12 mei 2017 om 22:21
Het wordt nog moeilijk voor KV Mechelen om Europees voetbal te halen. Op bezoek bij Standard geraakte het niet voorbij de Rouches. Het werd 2-0, waardoor STVV dit weekend een goede zaak kan doen.

KV Mechelen moest absoluut winnen van Standard om STVV niet uit het hoog te velriezen in de strijd om de eerste plek in groep A van Play-Off 2. Dat was er echter niet meteen aan te zien. De Mechelaren hadden het bijzonder moeilijk met Standard, dat met een B-ploeg voor de dag kwam.

Na een half uur voetballen werd KV Mechelen ook afgestraft voor het mindere spel. Het stond 1-0 voor de Rouches na een doelpunt van Valriy Luchkevych. De Oekraïner had zelfs zijn tweede van de avond kunnen maken, maar Colin Coosemans voorkwam erger.

Ook na de rust was er weinig beterschap te merken voor KV Mechelen. Daar profiteerde Standard volledig van. Net voor het uur werd het 2-0 via Darwin Andrade. Boeken toe voor de Mechelaren. Door het verlies blijft KV Mechelen op de tweede plek steken in de stand, met hetzelfde aantal punten als STVV. Al kunnen de Truienaren komend weekend nog uitlopen op KVM

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s