Enkele maanden geleden door Jankovic uit de kern gezet, maar 19-jarige Standard-aanvaller heeft eerste goal beet: “Veel professioneler geworden”


Ryan Mmaee blij met zijn eerste doelpunt voor Standard

Enkele maanden geleden door Jankovic uit de kern gezet, maar 19-jarige Standard-aanvaller heeft eerste goal beet: "Veel professioneler geworden"
Foto: © photonews

Standard-aanvaller Ryan Mmaee mocht voor de tweede wedstrijd op rij proeven van een basisplek. En met succes. De youngster maakte tegen Waasland-Beveren zijn eerste profdoelpunt na een prima wedstrijd.

Standard won met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren. De 19-jarige Mmaee nam de tweede goal voor zijn rekening. Opvallend, want enkele maanden geleden werd hij door ex-coach Aleksandar Jankovic nog naar de C-kern gestuurd.

“Er zijn niet zoveel dingen veranderd, maar ik ben wel heel wat professioneler geworden”, zegt de aanvaller. “Ik doe er nu alles voor. Ik voel me dan ook goed en werk ook hard buiten de trainingen. Daar pluk ik nu de vruchten van.”

Toekomst

Waar zijn toekomst ligt, dat weet Mmaee nog niet. “Daar hebben we nog niet over gesproken, maar ik zit hier goed. Ik hoop dat ik volgend seizoen titularis kan worden. Ik heb punten gescoord na een moeilijke periode, maar twee goede wedstrijden is nog niet voldoende”, beseft Mmaee.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s