Openhartige Van Damme: “Dan zou ik terugkeren naar België”


Openhartige Van Damme:

16 Mei 2017 20:14
© PhotoNews

Jelle Van Damme speelt sinds januari voor Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten en de ervaren Belgische verdediger had een openhartig gesprek met de Amerikaanse pers.

Hij praatte over zijn transfer naar LA Galaxy. “Ik had nood aan een nieuwe uitdaging en ik dacht op dat moment aan mezelf. Ik had toen geen goede periode bij Standard, en ik denk dat ik er wel kon blijven. Ik was 32 jaar en had nood aan een nieuwe omgeving en daarom koos ik voor Los Angeles Galaxy.”

“In het begin twijfelde ik, ik heb twee kinderen en kende een moeilijke privé-situatie. Na enkele goede gesprekken kreeg ik een goed gevoel over LA Galaxy. Ik kende Sasha Kljestan nog van bij Anderlecht, want hij verving mij toen ik vertrok bij Anderlecht. Ik begon de competitie ook te volgen toen ik hoorde over de interesse. Het is hier bovendien zeer aangenomen wonen, al mis ik mijn familie en kinderen. En dat is de enige reden waarom ik terug naar België zou gaan en ik ga het jaar per jaar bekijken. Als het gemis te groot zal worden, dan ga ik terug. Er is meer in het leven dan voetbal alleen. Ik ben hier vaak alleen, en ik verveel me soms wel. Dat kan nu eenmaal ook het leven van een voetballer zijn”, vertelde hij aan MLS Soccer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s