Standard met 9 op 9 de zomerstop in, maar… “Dat hebben we vergeten”


Jeunechamps zag Standard de kansen niet afmaken tegen Lierse

Standard met 9 op 9 de zomerstop in, maar... "Dat hebben we vergeten"

Standard boekte een verdiende thuisoverwinning tegen Lierse en zo kunnen de spelers toch met een goed gevoel op vakantie. Coach José Jeunechamps was tevreden, al zag hij ook een werkpunt.

Orlando Sa bracht de Rouches halverwege de eerste helft op voorsprong. Maar daarna werd er met de kansen gemorst. “We hebben vergeten de match dood te doen”, zei Jeunechamps na de match. “Maar ondanks alles hebben we de laatste week een sterk Standard gezien. Het is leuk om met 9 op 9 op vakantie te gaan.”

“Het is leuk om met 9 op 9 op vakantie te gaan”

Sa mocht na zijn schorsing opnieuw plaatsnemen in de basiself van de Standard-coach en bedankte met een goal. De jonge Ryan Mmaee, tegen Waasland-Beveren nog goed voor een doelpunt, werd zo naar de bank verwezen. “Er is een hiërarchie”, legt Jeunechamps zijn keuze uit. “Orlando Sa heeft sterke statistieken ondanks een matig seizoen van Standard.”

“Het leek me dus meer dan normaal dat hij mocht starten”, aldus de trainer, die ook nog lof had voor zijn jonge doelman Arnaud Bodart. Het neefje van oud-doelman Gilbert mocht voor de tweede match op rij starten en hield de nul. “Erg mooi voor hem. Hij is een harde werker en een nuchtere jongen. Hij heeft het zeer goed gedaan.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s