Spraakmakend: ‘Standard denkt aan wereldkampioen én ex-Madritista’


Spraakmakend: 'Standard denkt aan wereldkampioen én ex-Madritista'

22 Mei 2017 07:50
© PhotoNews

Dankzij de 9 op 9 in de drie laatste wedstrijden kon Standard zijn jaargang afsluiten met een positieve noot, maar verder werd het een dramatisch seizoen om zo snel mogelijk te vergeten. De top van de Rouches staat dan ook voor een bijzonder drukke zomer. Eerste taak: het aanstellen van een nieuwe hoofdcoach.

Daarvoor werden al verschillende pistes aangehaald en La Dernière Heure dropt nu nog twee spectaculaire namen. Zo zou Alessandro Nesta via een tussenpersoon zijn aangeboden op Sclessin. De voormalige wereldkampioen is momenteel aan de slag bij Miami FC, de leider in de NASL (de tweede klasse in de VS zeg maar). Een andere opvallende naam is die van Gabriel Heinze.

De Argentijn was als speler actief bij topclubs als PSG, Manchester United én Real Madrid. Momenteel staat hij met Argentinos Juniors aan kop in de Argentijnse tweede klasse. De twee voormalige topverdedigers zouden echter lang geen prioriteit zijn. Ook Franck Passi (dit seizoen interim-coach bij Lille OSC), Rolland Courbis (oa. ex-Marseille, Rennes en Montpellier) en Marc Grosjean (Union) zouden slechts alternatieven zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s