Opmerkelijk resultaat onder fans Pro League: de beste ambiance én de slechtste ambiance in zelfde stadion (Hoe komt jouw club eruit?


 

Opmerkelijk resultaat onder fans Pro League: de beste ambiance én de slechtste ambiance in zelfde stadion (Hoe komt jouw club eruit?)
Foto: © Photonews

Waar is de sfeer het beste op onze Belgische voetbalvelden en waar het slechtst? Dat was de vraag die werd gesteld aan heel wat supporters. En de resulaten waren toch wel enigszins verrassend te noemen

De peiling van IVOX werd in La Dernière Heure neergetekend. Om te beginnen werd gepeild naar waar de beste sfeer te vinden is. Aan Vlaamse kant is dat volgens de steekproef Antwerp, terwijl men in Wallonië vol voor Standard gaat.

Samengeteld is het Standard dat de eerste plaats pakt (13,2%), voor Antwerp (11,6%) en Club Brugge (11,2%). Gent en Mechelen maken de top-5 rond, ook Charleroi en Oostende staan nog voor Anderlecht (8e) en Genk (9e).

Opmerkelijk: als we gaan kijken naar de slechtste ambiance, dan komt … Standard opnieuw als eerste uit de bus – zowel bij de Vlamingen als de Walen. Je haat ze of je ziet ze graag, klaarblijkelijk.

Anderlecht en Antwerp maken hier het podium vol, terwijl de lege tribunes van Moeskroen hier ook vrij hoog scoren. Waar de fans het wél over eens zijn in het onderzoek? De abonnementen en tickets zijn (veel) te duur, de Ghelamco Arena is veruit het mooiste stadion.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s