Grootverdiener weg bij Standard: “Irriteerde iederéén binnen de club”


Grootverdiener weg bij Standard:

31 Mei 2017 18:37
© PhotoNews

Standard heeft een pikzwart seizoen achter de rug en moet tijdens de zomer helemaal opnieuw beginnen bouwen aan een nieuwe ploeg. In eerste instantie zal dan wel een nieuwe coach aangesteld moeten worden. En ook een grote kuis binnen de spelersgroep dringt zich op.

Die gaat er ook komen, zo zijn er minstens tien selectiespelers die in aanmerking komen voor een contract. Daarbij ook Ishak Belfodil, met name in de eerste seizoenshelft nochtans één van de grote uitblinkers. Maar de Algerijn greep in de wintermercato naast een toptransfer naar Everton FC en zou toen de belofte hebben gekregen dat hij na het seizoen mocht vertrekken.

Een andere opvallende vertrekker is Mathieu Dossevi. De Togolees kende een weergaloos eerste seizoen op Sclessin, maar sinds vorige zomer is hij volledig op een zijspoor geraakt. “Op weg naar de uitgang is ook Dossevi, die vorig seizoen iedereen irriteerde (spelers, staf én directie), geregeld klaagde over pijntjes en wiens prestaties nooit in verhouding stonden met zijn statuut of salaris”, schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Club Brugge toonde vorige zomer nog nadrukkelijk interesse in de winger, maar tot een transfer kwam het toen niet. Mogelijk hebben de Bruggelingen dit keer meer succes, al valt het serieus te betwijfelen of Dossevi nog steeds in beeld is op Jan Breydel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s