Witsel bespreekt mogelijke coaches: “Grinta: dat is precies wat er ontbreekt bij Standard”


Witsel bespreekt mogelijke coaches: "Grinta: dat is precies wat er ontbreekt bij Standard"

Foto: © photonews

Axel Witsel woont dan wel aan de andere kant van de planeet hij volgt zijn ex-ploeg Standard nog steeds op de voet. En hij ziet net als ons dat het tegenwoordig stroef loopt in Luik.

Standard is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Verschillende namen zijn al genoemd, maar voorlopig zonder een officiële aankondiging. De laatste dagen is het vooral Gabriel Heinze die we meer en meer terugzien. Een goed idee, volgens Axel Witsel.

“De club heeft absoluut een coach nodig die de kleedkamer kan omgooien,” begint hij bij La Dernière Heure. “Sergio (Conceiçao) had dat profiel. Gabriel Heinze ken ik niet zo goed als coach, maar ik herinner me hem wel als speler. Hij is een man met grinta. En dat is precies wat er ontbreekt bij Standard.”

De Rode Duivel betreurt in ieder geval het tegenvallende seizoen van Standard. “Het is triest om te zien dat de club zo weinig wedstrijden kon winnen in play-off 2. Als we vandaag over Standard spreken, hoort het zelfs niet meer bij de Belgische topclubs. Het is spijtig want die ploeg moet elk jaar voor de top drie spelen. Standard heeft zijn ziel verloren, zijn strijdersmentaliteit.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s