OFFICIEEL: Oostende doet het na Dimata opnieuw en strikt goudhaantje van Standard


Landry Dimata werd vorig jaar voor een prikje weggehaald bij Standard en de rest van dat verhaal kent u zo ondertussen. Een kunststukje dat KV Oostende niet meer zou kunnen herhalen? Toch wel, want het heeft nu de opvolger van Dimata te strikken en opnieuw komt hij van de Rouches.

Oostende liet een paar weken terug al nadrukkelijk zijn ogen vallen op Ibrahima Bah, een 18-jarige aanvaller van de Rouches. Bij Standard kreeg hij niet meer dan een kleine invalbeurt bij de A-ploeg, maar bij de beloften en daarvoor de U16 maakte hij de voorbije seizoenen wel veel indruk.

Dimata 2.0?

Bah lag nog een jaar onder contract bij de Rouches, maar Oostende wist hem toch los te weken. Of hij net als Dimata een echte voltreffer wordt? Dat zal nog moeten blijken de komende weken, maanden en jaren.

Bah ondertekende een contract voor drie seizoenen, met optie. Oostende kondigde overigens ook nog twee andere nieuwkomers aan: “Verdediger Rocky Bushiri wordt na een sterk seizoen bij de beloften overgeheveld naar onze A-kern en krijgt een contract voor twee jaar, linksachter Logan Ndembe maakt de overgang van Moeskroen.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s