New Balance is de nieuwe shirtsponsor van de Rouches


New Balance prijkt vanaf volgend seizoen op de shirts van de Standardspelers.

Onze club en het Amerikaanse sportmerk sloten een overeenkomst voor de sponsoring van shirts, trainingskledij en de sportieve uitrusting vanaf het seizoen 2017/18.

Onze ploeg vervoegt zo een lange lijst van grote Europese voetbalclubs en nationale teams die al samenwerken met New Balance.

Bruno Venanzi, Voorzitter van Standard Luik:“New Balance en Standard Luik waren voorbestemd om met elkaar samen te werken. Het Amerikaanse merk zorgt voor een frisse wind binnen de shirtsponsors in het voetbal en slaagde erin om op enkele seizoenen tijd partner te worden van historische clubs als LOSC Lille, Liverpool, FC Porto, Celtic, Sevilla en Athletic Bilbao. Onze club is blij om deel uit te maken van dit netwerk en hoopt dat ze met New Balance een solide basis kunnen opbouwen voor toekomstige successen.”

Richard Wright, General Manager van New Balance Football:“Ook wij als sportmerk zijn blij om deze deal aan te kondigen met Standard Luik en kunnen niet wachten om de nieuwe shirts voor te stellen aan de fans. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap het begin is van een spannend en succesvol avontuur voor iedereen.” 

Jacques Royer, eigenaar van Royer Group, de verdeler van New Balance in België:“Royer Group is zeer trots en enthousiast om met New Balance Standard Luik te ondersteunen voor de volgende 3 seizoenen. Dit is ons eerste partnership in de Benelux en we zijn dan ook heel blij met de keuze voor Standard, een prestigieuze club met een rijke voetbalgeschiedenis in België. We hopen om samen een vervolg te schrijven op de voetbalgeschiedenis van deze geweldige club.”

Op donderdag 29 juni stellen Standard de Liège en New Balance in primeur de nieuwe shirts en uitrusting voor het seizoen 2017/18 voor.

Over New Balance Football :

New Balance Football ontwerpt en ontwikkelt producten op maat van topspelers en hun sport. Dat vertaalt zich ook in kwalitatieve sponsoring, met een indrukwekkende lijst samenwerkingen met ’s werelds grootste voetbalclubs (Athletic Bilbao, Liverpool FC, Celtic FC, FC Porto, Sevilla FC en LOSC Lille), nationale elftallen (Costa Rica, Panama en Ierland), en enkele topvoetballers die op het hoogste niveau uitblinken (waaronder Kevin Mirallas, Aaron Ramsey en Jesus Navas). Voor meer informatie over New Balance Voetbal, surf naar www.newbalance.com/football. New Balance Football kan je ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat (NB.Football) en YouTube.

Over New Balance :

New Balance, met hoofdkwartier in Boston (Massachusetts) heeft als missie: verantwoord leiderschap tonen en wereldmerken opbouwen die atleten met trots dragen, die medewerkers met fierheid creëren en die gemeenschappen graag in hun midden verwelkomen. New Balance is het enige grote bedrijf dat meer dan 4 miljoen paar sportschoenen per jaar maakt of samenstelt in de Verenigde Staten. Dat is een beperkt deel van de verkoop in de VS. De schoenen krijgen het label ‘Made in the USA’ als minstens 70% ervan in de VS wordt gemaakt.

New Balance telt 5 fabrieken in New England en 1 in Flimby, in het Verenigd Koninkrijk. De groep heeft wereldwijd meer dan 6.000 werknemers in dienst en tekende in 2016 een omzet op van $ 3,8 miljard. Meer informatie over New Balance vind je op www.newbalance.com

officiele website Standard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s