‘Standard krijgt oplossing voor aanvaller in de schoot geworpen’


'Standard krijgt oplossing voor aanvaller in de schoot geworpen'

08 Juni 2017 20:22
© PhotoNews

Het transferbeleid van Standard was de voorbije jaren niet meteen een succes te noemen. Bepaalde spelers zoals Belfodil, Sa of andere Laifissen waren weliswaar een succes, maar enorm veel andere aanwinsten vielen al snel door de mand. Benjamin Tetteh mag bij die laatste groep gerekend worden.

De spits werd het voorbije seizoen dan ook verhuurd aan het Tsjechische Slovacko en hoeft niet te hopen op een nieuwe kans op Sclessin. Maar de oplossing ligt mogelijk voor de hand. Slovacko staat immers open voor een nieuwe huurbeurt en dat ziet de speler zelf blijkbaar ook zitten.

Dat bevestigde coach Stanislav Levy op de clubwebsite, al is van een akkoord nog sprake. “Momenteel is hij met vakantie, maar voor hij vertrok zei Benjamin dat hij wil blijven. Maar ik weet dat ook dat zijn makelaars hem aan verschillende andere Tsjechische clubs heeft aangeboden. Bovendien zal Standard een grote zeg hebben in elke mogelijke deal”, klonk het. Vanuit eigen land zou ook STVV geïnteresseerd zijn in de 19-jarige spits.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s