Vuurwerk verwacht op Standard: “Het zal zeker botsen”


Vuurwerk verwacht op Standard:

13 Juni 2017 13:23
© PhotoNews

Standard kan zich sinds zondag volop focussen op het vormen van de spelersgroep voor komend seizoen. Met Ricardo Sa Pinto werd immers een nieuwe trainer aangesteld. De Portugees kent de club uiteraard nog van zijn periode als speler in Luik.

Destijds deelde Sa Pinto de kleedkamer met onder andere Frédéric Dupré en die denkt dat zijn ex-club de juiste keuze heeft gemaakt. “Hij was toen al met tactische zaken bezig. Ik denk echt dat hij een goede trainer voor Standard kan zijn. Hij kent de club en de mentaliteit van Standard is ook de zijne. In Luik hoeven ze geen champagnevoetbal. Daar willen ze grinta zien en iemand die er vol voor gaat”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

Dupré verwacht vooral dat Sa Pinto voor een vechtersmentaliteit onder de spelers zal zorgen, iets wat de voorbije maanden een schrijnend probleem was. “Hij is nogal hevig en veeleisend. Het zal zeker eens botsen met jongens die er niet alles voor doen. De kantjes eraf lopen op training, dat gaat gedaan zijn. Ze zullen niet met zijn voeten moeten spelen. Hij kan er wel echt de winnaarsmentaliteit inpeperen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s