Scherpe Louwagie snoert Standard de mond op persconferentie


Scherpe Louwagie snoert Standard de mond op persconferentie

maandag 19 juni 2017 om 19:26
Franko Andrijasevic is officieel een speler van AA Gent, dat hem op het laatste nippertje kon afsnoepen van Standard. Die laatste club zit daar enorm verveeld mee, maar volgens manager Michel Louwagie is daar totaal geen reden voor.

Louwagie vertelde op de persconferentie dat hem niets kan verweten worden in deze transfer. Hij heeft correct gehandeld, ook al had de Kroaat een persoonlijk akkoord met Standard. “Franko is naar AA Gent gekomen, omdat wij eerst een akkoord hadden met NK Rijeka. Dat is nu eenmaal hoe het werkt.”

Andrijasevic wil niet meer naar het verleden kijken, maar naar zijn toekomst bij Gent. Over Standard wil hij het niet meer hebben. “Het waren zeer stresvolle dagen, maar dat is nu over. Ik ben blij bij AA Gent te zijn en ga me elke dag 120% geven. Ik koos voor AA Gent, omdat ze mij hier echt wilden. De fans, het bestuur, de manager… Kalinic speelde ook een rol en hij vertelde alleen maar positieve zaken.”

Gent betaalt vier miljoen euro voor de nieuwe aanwinst, een record. Voorzitter Ivan De Witte weet dat zo iemand niet komt voor een bijrol. “We willen op het hoogste niveau meestrijden en daarom halen we spelers zoals Frank”, is hij duidelijk.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s