‘Standard kan Vanhaezebrouck wel lynchen na Gentse transfercoup’


'Standard kan Vanhaezebrouck wel lynchen na Gentse transfercoup'

19 Juni 2017 08:16
© PhotoNews

AA Gent pakte zondag uit met een transferslag van jewelste. Zo zouden de Buffalo’s op punt staan om de Kroatische spelmaker Franko Andrijasevic vast te leggen. Met zijn transfer is een recordsom van zo’n 4 miljoen euro gemoeid, de international wordt tevens de best betaalde speler in de clubgeschiedenis.

Nochtans leek Andrijasevic lang op weg naar Standard, waar hij al in maart een voorcontract tekende. De Rouches blijven dus gefrustreerd achter, volgens Het Nieuwsblad grotendeels door toedoen van Hein Vanhaezebrouck. “De ergernis bij Standard groeide naarmate het weekend vorderde en het humeur van Bruno Venanzi ging helemaal onder het vriespunt toen Hein Vanhaezebrouck plots zijn ­intrede deed op het strijdtoneel. Na een telefoongesprek met de Gentse coach ging ­Andrijasevic helemaal overstag”, schrijft de krant.

Vanhaezebrouck lijkt dus voor een tijdje de persona non grata in Luik. Al is het Gentse bestuur ook niet langer geliefd bij hun Luikse collega’s. “Ook voor Andrijasevic duurde het hele verhaal lang genoeg en daarom brak hij zijn woord en koos hij voor Gent. Tot groot ongenoegen van Standardvoorzitter ­Bruno Venanzi en sportief directeur Olivier Renard. De Luikse directie is ­helemaal niet opgezet met de rol die Gent in de transfer speelde. De Rouches moeten nu op zoek naar een ander doelwit”, meldt Het Laatste Nieuws.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s