Louwagie haalt nog eens uit naar Standard: “Verspreidden bewust verkeerde info”


Louwagie haalt nog eens uit naar Standard: Verspreidden bewust verkeerde info

dinsdag 20 juni 2017 om 10:15
KAA Gent pleegde maandag een kleine coup door Franko Andrijasevic binnen te halen voor de neus van Standard. De middenvelder leek op weg naar Luik, maar Gent trok uiteindelijk aan het langste eind. Michel Louwagie maakte maandag al duidelijk dat Standard geen akkoord had met Rijeka, een dag later is hij nog strenger voor de handelswijze van Rouches.

“Ze hebben bewust verkeerde informatie verspreid, waardoor mensen dachten dat de deal in orde was”, is Louwagie bij Het Laatste Nieuws niet mals voor de Luikenaars. “Dat Franko hier zit, bewijst het tegenovergestelde. Als je alle centen aan de speler geeft en niks aan de club, kan een deal niet rondkomen. Je gaat toch ook geen Mercedes kopen als je maar geld hebt voor een 2PK? Sommige clubs vergeten dat er eerst een akkoord moet zijn op clubniveau.”

Andrijasevic, die in maart al een voorcontract tekende bij Standard, is zich ook van geen kwaad bewust. “Ik heb een handdruk gegeven aan de mensen van Standard, maar ik zei ook dat er een akkoord moest zijn met Rijeka. Bijgevolg heb ik mijn woord niet gebroken, want dat was er niet.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s