Poco laat zich meteen gelden bij Standard: “Klopt iets niet”


Poco laat zich meteen gelden bij Standard:

21 Juni 2017 09:16
© PhotoNews

Standard kende sportief gezien één van de zwakste seizoenen uit de recente clubgeschiedenis, toch zijn de duizenden abonnees ook in de volgende jaargang weer op post. Zij eisen dan wel betere resultaten van hun ploeg. Of die er ook zullen komen is nog maar de vraag.

Toptransfer Sebastien Pocognoli vraag alvast tijd aan het vurige publiek in Luik. “Ik denk dat Standard vijf jaar nodig zal hebben om terug te keren naar de top. Laat Venanzi rustig een nieuwe fundering leggen, met de jeugdacademie als stevig basis. Daar wordt nu te weinig mee gedaan. Het maakt mij droevig dat er niemand meer doorbreekt”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Maar Pocognoli geeft de supporters ook hoop en stelt dat het bestuur eindelijk heeft ingezien wat nodig is op de mercato. “Ik denk dat het bestuur ook spelers zoekt die zich voor een paar jaar willen engageren bij de club. De supporters moeten zich opnieuw kunnen identificeren met de spelers. De nationaliteit is niet van belang, wel de mentaliteit. Waarom niet meer Luikenaars aantrekken of spelers met het DNA van de club? Als je tijdens elke transferperiode spelers aantrekt met een verkeerde mentaliteit dan klopt er iets niet … .”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s