Socio’s Standard willen zich inkopen


De socios van Standard willen zich nog steeds inkopen bij de Rouches, zoals twee jaar geleden bij de aanstelling van voorzitter Bruno Venanzi vooropgesteld. Dat werd gisteren bevestigd op de algemene vergadering van de ‘Socios Standard: wij willen Standard terugkopen’.

Concreet gaat het erom dat ze willen waken over de verankering van de club, dat ze een stem willen in de strategische beslissingen van de club én dat ze het kapitaal van de Rouches willen verhogen. “Voor vijf tot twintig procent”, zegt Koen Albregts van de Socios Standard. “Bruno Venanzi gaat daarmee akkoord. Het zou ook de bedoeling zijn dat er op termijn een afgevaardigde van ons zou zetelen in de raad van bestuur.”

Binnen welke tijdspanne dat kan gebeuren, is nog niet bekend. “Toen ik voorzitter werd, had ik gezegd binnen drie à vijf jaar”, reageerde Bruno Venanzi, gisteren aanwezig op de vergadering. “Dus nu zeg ik: binnen dit en drie jaar. Dit project ligt me na aan het hart, ik sta er voor de volle tweehonderd procent achter. Alleen moeten we nu kijken wat de waarde van de club is om de prijs per aandeel te bepalen. Zo kunnen de socios hun kapitaal correct inzetten. Die waardebepaling zal binnen dit en een jaar gebeuren door een externe revisor.” Momenteel hebben de Socios Standard ongeveer 50.000 euro verzameld. (FDZ)

 

link naar socios

http://www.socios-standard.be/

https://www.facebook.com/socios.standard/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s