‘Standard wil uitpakken met ‘nieuwe Lewandowski”


'Standard wil uitpakken met 'nieuwe Lewandowski''

27 Juni 2017 07:50
© PhotoNews

De nieuwe trainer is al even een feit, maar op noemenswaardige versterking is het nog steeds wachten bij Standard. De Rouches hadden nochtans hoog ingezet op Franko Andrijasevic, maar die koos in extremis voor AA Gent. En dus zullen de Luikenaars verder moeten speuren.

La Dernière Heure schuift alvast een nieuw doelwit naar voren, zo zou Standard in de markt zijn voor Dawid Kownacki. Deze 20-jarige spits brak afgelopen seizoen helemaal door bij Lech Poznan, met onder meer 12 doelpunten in 33 wedstrijden. De aanvaller, de ‘nieuwe Lewandowski’ zoals LDH hem omschrijft, liet de voorbije weken ook een uitstekende indruk achter op het EK U21 in eigen land.

Wat hem des te aantrekkelijker maakt, is zijn veelzijdigheid: Kownacki kan op ongeveer elke aanvallende positie uit de voeten. Maar ook Borussia Dortmund, Sampdoria en Fiorentina zijn geïnteresseerd, Olivier Renard en co zijn dus nog niet thuis. Standard zou in Kownacki overigens een opvolger voor Ishak Belfodil zien, die de club hoogstwaarschijnlijk verlaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s